Meer links

LidmaatschappenNederlandse Teckelclub Deutscher Teckelclub Federation Cynologique Internationale Belgische Teckelclub KNJV
Door de Duitscher Teckelklub onderscheiden met de Bronzener Führernadel

Gonny van Tankeren-Wijnans
Heggeroosstraat 67
5925 BL Blerick, Nederland

E-mail: vanboyvital@home.nl
Tel: 077 382 8042
Mobiel: 06 1242 8020

Joepie


Joepie v. Janslust geb. 22-02-1983 overleden 23-01-1994

Klik hier voor de stamboom

Na het dramatische afscheid van onze Sjerrie gingen wij een week later naar Venray en daar zat nog maar één reutje maar deze zag er zo raar uit van kleur. Ik wilde hem niet, maar ik werd verzekerd dat hij net zo'n rode kleur zou krijgen als onze Sjerrie. Uiteindelijk toen ik hem vasthield en mij met zijn blauwe ogen aan keek hebben we hem toch meegenomen. We noemde hem Joepie. Hij werd niet rood hij was een Choco Brown Tan. Joepie was heel erg gevoelig voor mensen en honden en hier is hij eigenlijk pas overheen gekomen toen hij mee op vakantie ging naar Hongarije hij was toen al 8, 9,10 jaar oud. Hij heeft echt lief en leed met ons gedeeld. Hij had een tamme duif als vriendinnetje en een Engelse Parkiet.
Hij kon hier geweldig mee spelen. Ze rende achter elkaar door de kamer.
4 maanden voor zijn 11e werd hij ziek en at zeer slecht. Hij bleek een ontstoken lever te hebben en met pilletjes zou hij er weer bovenop komen. Dit was dus niet het geval. Hij moest doorgespoeld worden omdat hij geel werd. We zouden hem daags erop weer kunnen ophalen. Na een telefoontje dat de röntgen foto's niet wezen op een gezwel of tumor en ook zijn leverwaarde goed was , waren we heel erg blij dat het goed ging aflopen. Toen we hem dus gingen halen was hij opeens aan het weg glijden zoals de DA het zei. Hij was heel erg ziek. En we moesten de beslissing nemen. En de vraag of je het juiste hebt beslist blijft altijd door je hoofd malen. Toen ik dit hondje verloor, ben ik ook een beetje dood gegaan. Zo sterf je zelf ook steeds een beetje! Hij was mijn 2e nagel van mijn doodskist.
Hij zal altijd een heel speciaal plaatsje in mijn hart blijven houden en ik zal hem nooit vergeten!!!!